Onze sectoren

West Team B.V. heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkelt tot een vaste waarde voor onze partners. Wij zijn groot geworden in de tuinbouwsector en zijn inmiddels ook actief in diverse andere branches. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de bouw (sloop werk) en de vleesindustrie.

Waarin 75% van ons personeel dagelijks actief is

Geraniums

We zijn al 20 jaar actief in de geranium teelt waarbij we voornamelijk het stek steken verzorgen. Met ervaren voormannen zorgen we ervoor dat ons personeel op de juiste hoogte steekt en zijn dagelijkse doelen behaald.

Orchideeën

Voor orchideeën kwekers verzorgen we hoofdzakelijk inpakwerkzaamheden waarbij een breed scala aan opties mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het per stuk verpakken of het verwerken inpakken in geschenkverpakkingen.

Paprika’s

Met 15 jaar ervaring in de paprika’s kent ons personeel de diverse fases van het kweekproces. We ondersteunen u vanaf het stek steken tot aan de oogst, waarbij we tijdens het gehele proces met plant en paprika zorgvuldig omgaan.

Potplanten

We ondersteunen potplant kwekers met verschillende assortimenten. Daarbij zijn we zowel partner tijdens de start van het kweekproces als tijdens het verpakken en winkel klaar maken van de planten.

Gewassen sloop

Wij hebben een groot personeelsbestand met werknemers die geschikt zijn voor de gewassensloop. Deze mannen werken altijd met veiligheidskleding en kunnen u ook ondersteunen bij een gewaswissel.

Inpak en sorteerwerk

Wij verzorgen de inpak en sorteerwerkzaamheden voor een grote verscheidenheid aan inleners. Van bloemen, planten en groente en fruit tot aan de vleesindustrie. Wij zorgen ervoor dat uw product klaar is voor transport.

Wij zijn er trots op dat we gedurende de afgelopen 20 jaar met onze opdrachtgevers hebben mogen meegroeien. Het aantal inleners dat van uitzendbureau is gewisseld is tot aan de dag van vandaag op een hand te tellen!

Contact gegevens

  • Hoofdlocatie
  • Nieuweweg 2
    2685 AP Poeldijk
  • Personeelslocatie
  • Weimarstraat 340A
    2562 HT Den Haag

Neem contact met ons op

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Neem dan contact met ons op via de werknemers pagina.