Onze zekerheid

Wanneer u zaken doet met een uitzendbureau is het belangrijk om vooraf zekerheid te hebben over de risico’s die u als opdrachtgever loopt. Zo kunt u namelijk nog steeds aansprakelijk worden gesteld voor het falen (of sjoemelen) van het uitzendbureau en onverwachts met een hoge boete of naheffing worden opgezadeld. Gelukkig bent u er bij West Team B.V. van verzekerd dat u dit niet overkomt!

SNA-keurmerk

West Team B.V. is in bezit van het SNA-keurmerk waarmee zij o.a. voldoet aan de NEN 4400-1 normering. Dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) vrijwaart u als opdrachtgever van enkele belangrijke aansprakelijkheden. Zo bent u gevrijwaard van de eventuele aansprakelijkheid voor niet betaalde loonheffingen, omzetbelasting en het niet nakomen van het minimumloon en de minimum vakantiebijslag.

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat West Team B.V. een identiteitscontrole dient uit te uitvoeren en dient te controleren of een werknemer wel gerechtigd is om in Nederland arbeid uit te voeren. Tot slot is het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voorvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk onderdeel van het SNA-keurmerk.

West Team B.V. wordt 2 keer per jaar gecontroleerd op het correct naleven van de eisen voor het SNA-keurmerk. Meer informatie over dit keurmerk vind u op www.normeringarbeid.nl.

West Team B.V. is in het bezit van het SNA-keurmerk.

Altijd alle personeelsgegevens inzichtelijk

Wanneer u minder betrokken bent bij uw personeel ontstaat het risico dat u voor verrassingen komt te staan. Wanneer u bijvoorbeeld een controle krijgt van de arbeidsinspectie zullen alle personeelsdocumenten op orde moeten zijn. U dient er dan maar op te vertrouwen dat uw uitzendbureau dit voor u geregeld heeft.

Bij West Team B.V. begrijpen we dat inzicht in de bij u werkzame arbeidskrachten een minimale eis is aan een samenwerking. We hebben er dan ook voor gekozen de personeelsgegevens voor u als opdrachtgever 24/7 beschikbaar te stellen via onze online tool. Zo kunt u op ieder moment van de dag precies zien wie er bij u aan het werk is!

Contact gegevens

  • Hoofdlocatie
  • Nieuweweg 2
    2685 AP Poeldijk
  • Personeelslocatie
  • Weimarstraat 340A
    2562 HT Den Haag

Neem contact met ons op

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Neem dan contact met ons op via de werknemers pagina.