Over ons

West Team B.V. ondersteunt inleners in de regio Zuid & Noord-Holland bij hun (flexibele) personeelsbehoefte. Dit doen we al sinds 1997, samen met onze partners. Inmiddels werken ruim 500 medewerkers dagelijks via West Team B.V. en hebben we een piekcapaciteit van ruim 750 medewerkers. Naast onze diensten als uitzendbureau kunt u bij ons ook terecht voor aannemen, werving en selectie oplossingen.

We zijn gepassioneerd over het leveren van werknemers voor verschillende bedrijven

Met meer dan 24 jaar ervaring in de branche kunnen wij met zekerheid zeggen dat u kunt vertrouwen op onze werkwijze en het kwaliteit van de diensten die wij leveren als uitzendbureau.

over ons

West Team Ondersteunt Inleners In De Regio Zuid; Noord-Holland In Hun (Flexibele) Personeelsbehoeftes

Onze dienstverlening

onze-dienstverlening

Werk het hele jaar door

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo kunnen we indien nodig, snel schakelen voor onze inleners. Wij staan bekend met onze flexibiliteit en met onze inzet.  Wij staan altijd klaar voor de opdrachtgevers en werknemers. 

Persoonlijke support

Wij komen iedere ochtend persoonlijk langs om de werknemers te ondersteunen.  Zo zorgen wij ervoor dat eventuele problemen direct opgelost kan worden, zodat u niet voor verwonderingen komt te staan. 

Wekelijkse uitbetaling

Wij nemen de administratieve lasten van de werknemers over. De betalingen gebeuren netjes op tijd, zodat onze arbeidskrachten altijd gemotiveerd te werk gaan en u de vruchten hiervan kunt plukken.

Gratis vervoer

Wij zorgen voor de behuizing van het personeel en zorgen er ook voor dat al het personeel een half uur voor aanvang aanwezig is. Onze dienstverlening is optimaal voor zowel de werknemers als opdrachtgevers.

Wilt u mee doen?

Versterk ons team

We willen u graag in ons team hebben, klik op de onderstaande knop om de openstaande positie te bekijken.

Versterk ons team

Onze referenties

Call Now Button