Aannemen en Contracting

Wilt u een specifiek project of een deel vooraf uitbesteden? West Team B.V staat voor u klaar! Wij werken zowel op contractbasis of projectbasis. Voor langere perioden tegen vooraf overeengekomen prijzen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

Wij zijn onderdeel van zusterbedrijf West Team projecten

Hier nemen wij projecten aan tegen een vooraf besproken prijs. Hierbij kunt u denken aan:

  • Per stuk
  • Per kilo
  • Per meter
  • Per vierkante meter

Zo heeft u als opdrachtgever altijd vooraf inzicht van wat de kosten zullen zijn van een project of seizoen.

Wij hebben verschillende specialisaties in onder andere paprikateelt, denk hierbij aan toppen draaien en oogsten – ook kunt u bij ons terecht voor tomaten en komkommer teelt.
Ook voor bloementeelt zit u bij West Team B.V. zeker goed (u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld stek steek projecten).

aannemen-en-uitzenden

Waarom kiezen voor West Team B.V.?

aannemen-en-uitzenden-description-3

Wij komen iedere ochtend persoonlijk langs om de werknemers te ondersteunen. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele problemen direct opgelost kan worden, zodat u niet voor verwonderingen komt te staan.

De personeelsgegevens is ordelijk van iedereen die bij u werkzaam is. Dankzij onze online-applicatie kunt u op ieder gewenste moment alle benodigde gegevens inzien.

Wij hebben altijd personeel klaar staan. Wij kunnen hierdoor binnen 2 uur meer dan 10 werknemers aanvoeren. Bij West Team B.V. sturen we daarnaast bij grote inleners kosteloos één of twee extra werknemers mee.

Wij selecteren personeel op ervaring. Hiermee zorgen wij ervoor dat de kans op uitval zo min mogelijk wordt en de beste resultaten wordt behaald

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo kunnen we indien nodig, snel schakelen voor onze inleners.

Wij trachten ernaar om een vaste ploeg arbeidskrachten aan te voeren. Hiermee zorgen wij voor consistentie in de kwaliteit van het werk en werksfeer. Bent u zodanig tevreden over ons personeel dat u ze ook na hun fase A (cao voor arbeidskrachten) wilt behouden? Dan is het detacheren van ons personeel ook een optie voor u.

Wij zorgen voor de behuizing van het personeel en zorgen er ook voor dat al het personeel een half uur voor aanvang aanwezig is.

Onze referenties

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Solliciteer dan nu

Call Now Button