Missie & visie

Hoe we zijn begonnen

De wortels van uitzendbureau West Team ligt bij het inzien van Jan Jansen van de vraag een aanbod van flexibel personeel te vinden en te verenigen op een weloverwogen manier. Hierbij zijn de wensen van de werkgever en het welvaart van de werknemer centraal gesteld. Sinds 1997 dat wij actief zijn in deze branche is er veel veranderd betreft regelgeving en sociale gewaarwording. Echter, passen onze belangen nog steeds in de aanpassingen van de tijd.

Onze missie

Onze professionals van West Team zijn iedere dag bezig om de juiste match te vinden tussen werknemer en opdrachtgever. Bijgaand kijken wij naar de verlangen van de werknemer en die van de werkgever. Wij zijn allemaal bezig in ons eigen werkomgeving met het uitzoeken van de meest geschikte uitzendkracht of flexwerken voor de juiste werkgever.

Er wordt bij iedere uitzendkracht of flexwerker gekeken naar zijn of haar capaciteiten. Hoe kunnen wij dit zo efficiënt mogelijk benuttigen? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat zij hun capaciteiten kunnen ontwikkelen en productief kunnen gebruiken? Daarmede is het onze voorkeur om de drijfkracht van de uitzendkracht of flexwerker hoog te houden. Wij bereiken onze doelen door onze uitzendkrachten en flexwerkers…

  • een fijne vestiging bieden om te wonen.
  • altijd te behandelen met waardering.
  • de heen en terug reis naar het werk goed te laten verlopen.
  • de betalingen tijdig over te maken.

Wij hebben onze succes als uitzendbureau mede mogelijk gemaakt dankzij de tevredenheid en de drijfveer van onze medewerkers. De resultaten die zij boeken voor onze werkgevers maken hen het gezicht van ons uitzendbureau. Zo zijn wij er zeker van dat wij onze hartstochtelijkheid voor het uitzenden nog lang zullen blijven uitoefenen.

Onze visie

missie-en-visie-description

Dankzij onze jarenlange ervaring als uitzendbureau met het uitzenden van Nederlands en Oost-Europees personeel zijn wij goed in wat we doen en weten we hoe we het moeten aanpakken. Wij blijven doorgroeien. Wij blijven niet stilstaan en werken voortdurend aan de procedures binnen ons bedrijf, opdat wij onszelf in de gelegenheid stellen iedere nieuwe vraag op een convenabele wijze op te lossen.

Wij hebben om deze reden op iedere afdeling personeel in dienst die ieder jarenlange ervaring hebben in hun eigen vakgebied. Onze personeel ziet niets als een probleem, maar als een uitdaging. Onze personeel weet waar onze uitzendkrachten en flexwerkers belangen aan hebben en wat hun rechten en verplichtingen zijn. Zo zijn wij doorgegroeid, terwijl anderen genoegen hebben genomen met de huidige positie of juist achteruit zijn gegaan. Wij blijven ons voortdurend optimaliseren en nemen alleen genoegen met de eerste plaats, door de beste match te vinden voor de opdrachtgever, de werknemer en vanzelfsprekend voor ons zelf!

Kiezen voor West Team uitzendbureau

Wij zijn altijd persoonlijk en klantvriendelijk tegenover onze opdrachtgever en werknemer. Wij zijn gedreven door onze eerzucht om onze ontplooiing te continueren. Wij doen dit op een weldoordachte manier en laten dit nooit ten koste gaan van onze vermogen. Hierdoor hebben wij een sterke positie ingenomen in de uitzendbranche. Wilt u weten wat West Team Uitzendbureau voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze sectoren

Tuinbouw

Tuinbouw

Wij zijn vooral werkzaam in de tuinbouw branche:

Agrarisch, bloemen en planten (paprika’s, geraniums, orchideeën, stekken en sloop van gewassen).

Inpak-sorteerwerkzaamheden

Inpak- & sorteerwerkzaamheden

 Hierbij hoort natuurlijk ook het inpak- en sorteerwerkzaamheden:

Potplanten, verpakking voor de veiling, vleesindustrie.

Bouw

Daarnaast zijn wij ook werkzaam in de bouwbranche:

Sloopwerkzaamheden

Onze referenties

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Solliciteer dan nu

Call Now Button