Onze werkwijze

Wij doen wat nodig is

Wij als West Team Uitzendbureau zetten ons volledig in om voor de opdrachtgever en de werknemer te kunnen occuperen als betrouwbare partner. Wij zetten ons volledig in om er ook echt werk van te maken en te zorgen voor een perfecte match. Zo helpen wij de werknemer aan een bijpassende baan waar de werknemer met tevredenheid kan werken. De perfecte match zorgt voor de ultieme prestatie van werknemer en de opdrachtgever die daarvan de vruchten plukt. Dit is ons manier van werken om in ieder bedrijf de perfecte balans te creëren.

Altijd de perfecte balans

Onze uitzendkrachten en flexwerkers zijn altijd gemotiveerde werkers met doorzettingsvermogen. Ze zijn uiterst productief, leergierig en betrouwbaar. Daarom zijn wij als West Team Uitzendbureau een betrouwbare partner.

Waar zijn wij gevestigd

Onze hoofdkantoor is gevestigd in Poeldijk binnen de gemeente Westland op de Nieuweweg. Onze personeels locatie is gevestigd in Den Haag binnen de gemeente ‘s-Gravenhage op de Weimarstraat. Bovendien hebben wij in het buitenland ook een aantal vestigingen, waaronder in Turkije en in Bulgarije. Wij verzekeren u ervan dat wij de beste personeel voor u vinden in bijna iedere branche die u zich kunt bedenken.

onze-werkwijze-description

Wat kunnen wij voor u betekenen

Dankzij onze aanzienlijke kennis en ervarenheid ondersteunen wij het complete uitzendtraject van A tot Z. Zo kunt u zeker zijn van de correcte uitzendkrachten en flexwerkers voor uw bedrijf. Een adequaat productieproces en het verminderen van de kosten zijn daarbij aangelegenheden waarbij we u zeker kunnen helpen. Vermits al onze werknemers een eigen specialisme hebben, kunnen we samen altijd tot een oplossing komen.

Confidentie boven alles

Zekerheid staat voor alles en wij zijn ons daarvan bewust. Zodoende zijn wij lid van de NBBU. Alsook zijn we gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 normering en tevens is onze huisvesting gecertificeerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Onze referenties

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Solliciteer dan nu

Call Now Button