Uitzenden

Bent u op zoek naar arbeidskrachten in uw team en wilt u de perfecte match? West Team B.V. zorgt volledig voor het werving en selectieproces. Onze specialisatie in de werving en selectie van personeel is vooral in de tuinbouwsector, inpak en sorteerwerk en voor sloopwerkzaamheden in de bouw. Wij hebben in deze sectoren al meer dan 24 jaar ervaring en hebben honderden werknemers met succes aan een werkgever gekoppeld. Heeft u een piekperiode of zoekt u een bedrijf die u in een ogenblik kan voorzien van personeel? West Team B.V. neemt uw zorgen van (flexibele) personeelsbehoefte over en werkt proactief mee om ervoor te zorgen dat het verloop van uw bedrijfsprocedures perfect verloopt.

Waarom kiezen 80% van onze klanten voor uitzendkrachten?

 • Flexibiliteit met het dagelijkse planning van personeel
 • Wij zorgen voor de werving & selectie van personeel
 • Geen zorgen over de werkgeversrisico’s
 • Betrouwbaarheid van een NEN 4400-1 gecertificeerd uitzendbureau
 • Personeel ook langer dan 78 weken ter beschikking (detacheren).

Het behouden van uw personeel

Het werven van personeel en de selectie is slechts het voortraject van de duurzame betrekking met uw personeel. Uw personeel behouden is minstens evenals belangrijk. Daarom wordt personeel ook wel “het menselijke kapitaal van uw bedrijf” genoemd. Wij weten wat de wensen en beweegredenen zijn van het personeel. Daarom kunnen wij meedenken over inwerktrajecten, evaluatiemomenten en een bedrijfsvoering die doelgericht is om uw personeel enthousiast te houden. Zo kunnen wij samen ervoor zorgen dat uw personeel het maximale uit zich kan halen!

De zaken die wij voor u verzorgen bij de werving en selectie:

 • Het verzorgen van personeelscontracten
 • Het voorstellen van de kandidaten aan de opdrachtgever
 • Het voeren van initiële sollicitatie gesprekken
 • Het opstellen van de profielen van de gewenste kandidaten
 • Wervende vacaturetekst schrijven
 • Het uitzetten van vacatures onder ons eigen personeelsbestand met meer dan 650 werknemers met ervaring.

U kunt op deze manier snel en effectief de juiste werknemers aannemen voor de perfecte match. Zo kunt u erop vertrouwen dat u voortdurend een vaste arbeidskracht heeft.

Waarom kiezen voor West Team B.V.?

aannemen-en-uitzenden-description-3

Wij komen iedere ochtend persoonlijk langs om de werknemers te ondersteunen. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele problemen direct opgelost kan worden, zodat u niet voor verwonderingen komt te staan.

De personeelsgegevens is ordelijk van iedereen die bij u werkzaam is. Dankzij onze online-applicatie kunt u op ieder gewenste moment alle benodigde gegevens inzien.

Wij hebben altijd personeel klaar staan. Wij kunnen hierdoor binnen 2 uur meer dan 10 werknemers aanvoeren. Bij West Team B.V. sturen we daarnaast bij grote inleners kosteloos één of twee extra werknemers mee.

Wij selecteren personeel op ervaring. Hiermee zorgen wij ervoor dat de kans op uitval zo min mogelijk wordt en de beste resultaten wordt behaald

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo kunnen we indien nodig, snel schakelen voor onze inleners.

Wij trachten ernaar om een vaste ploeg arbeidskrachten aan te voeren. Hiermee zorgen wij voor consistentie in de kwaliteit van het werk en werksfeer. Bent u zodanig tevreden over ons personeel dat u ze ook na hun fase A (cao voor arbeidskrachten) wilt behouden? Dan is het detacheren van ons personeel ook een optie voor u.

Wij zorgen voor de behuizing van het personeel en zorgen er ook voor dat al het personeel een half uur voor aanvang aanwezig is.

Onze referenties

Wilt u zich aanmelden als werknemer? Solliciteer dan nu

Call Now Button