Voor opdrachtgevers

Kwaliteit? West Team!

Wij zijn en willen ook graag dé betrouwbare partner blijven voor de opdrachtgevers en werknemers. Hier komt natuurlijk veel bij kijken om ervoor te zorgen deze status te kunnen behouden. Wij beschikken over de juiste certificeringen. Hieraan kunt u ook zien dat wij hard bezig zijn om onze status en kwaliteit te beschermen.

Onze Certificeringen

Wij zijn NEN 4400-1, SNA, SNF en NBBU gecertificeerd. U bent hierdoor zeker voor eventueel aansprakelijkheidsrisico’s. Daarnaast bent u ook zeker van een langdurige relatie, die betrouwbaar en kwalitatief personeel kan uitzenden.

Meer informatie over de NBBU

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen behartigd de belangen van de uitzendondernemingen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen representeert meer dan 60 procent van de uitzendmarkt.

Hiermee is de NBBU de grootste werkgeversorganisatie binnen deze sector. De leden van de NBBU verwerkelijken jaarlijks een hoog aantal uitzenduren. Zij helpen hiermee uitzendkrachten en flexwerkers aan arbeid en de ondernemingen aan flexibele arbeidskrachten.

uitzenden opdrachtgevers

De leden van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen periodiek gescreend door Controlerende Instelling. Zo wordt de kwaliteit van de NBBU voortdurend gewaarborgd. De NBBU houd zich niet in om haar stem te laten horen bij de overheid, werkgeversorganisaties, werknemersorganisaties, diplomaten of streeksgewijze overheden. De NBBU is medeverantwoordelijk voor dat een hoeveelheid essentiële wetten voor de uitzendsector tot stand zijn gekomen.

Onze referenties

Heeft u een vraag voor ons?

Call Now Button